Select Page

Vacature commerciële binnendienst

Word jij het kloppend hart van een gezellig en snelgroeiend bedrijf?

TelescopicMast BV, producent en leverancier van de Mobile Security Box, is een zeer gezellig, informeel maar tevens ook een snelgroeiend bedrijf. We zijn actief in de markt van mobiele bewakingskasten. De verkoop hiervan vindt plaats door heel Europa. Om deze snelle groei mogelijk te maken zoeken wij iemand die vorm kan geven aan onze binnendienst.

Jij bent hierbij de spil tussen sales, (online)marketing, administratie, logistiek en klanten. Je bent het aanspreekpunt als het gaat om orders, offertes, levertijden, transport en service. Afhankelijk van jouw ervaring en talent, maar zeker ook ontwikkelbehoefte, zijn er voldoende mogelijkheden meer taken en verantwoordelijkheden op te pakken.

Dit ga je doen

Samengevat bestaan je werkzaamheden uit het opstellen en verwerken van orders en offertes en vervolgens coördineren van transporten. Hierbij fungeer je als contactpersoon tussen klant en transporteur. Je denkt mee met de sales- en marketingteams en denkt graag actief mee waar we als jong bedrijf processen kunnen verbeteren.

Als jij jezelf hierin herkent

De ideale persoon die we voor deze functie voor ogen hebben is klant- en servicegericht en beschikt over goede communicatieve vaardigheden. Je bent positief ingesteld, initiatiefrijk, nauwkeurig, alert en enthousiast. Daarnaast heb je een uitstekende beheersing van de Engelse taal in woord en geschrift (Duits is een pré). Aangezien we dagelijks werken met Microsoft suite, Exact en Hubspot zou kennis van dergelijke systemen een voordeel zijn. Belangrijkst vinden we echter dat je al enige ervaring hebt in transport/logistiek waardoor je zowel zelfstandig kan opereren, alsook een teamplayer bent waar we op kunnen bouwen.

Dan willen we jou ontmoeten!

Een mooie positie om in te groeien en zelf vorm te geven! Iets voor jou?

Heb je interesse, stuur dan een email naar henk@telescopicmast.com